HIV CURE Galadiner 2024

Het fundraising event HIV CURE Galadiner 2023 was opnieuw een succes. We hadden maar liefst een opbrengst van 216.582€. We wensen jullie nogmaals te bedanken voor jullie steun, zonder jullie was het niet gelukt! 

Dit jaar vindt het galadiner plaats in het betoverende Wintercircus op zaterdag 14 december, volledig in thema van onze gloednieuwe locatie: Cirque Mystique! 

‘Het galadiner heeft mijn leven niet gered maar ik kreeg zoveel meer: geloof, kracht, oprechte interesse en een geschenk. 

Dat geschenk heet vertrouwen. Ik kreeg mijn zelfvertrouwen terug. Ik kan opnieuw voor de volle procent genieten van wat het leven is en biedt.’

HIV CURE Galadiner 2024

We zijn trots aan te kondigen dat Bruut en Codium zich bij onze vaste culinaire toptalenten vervoegen, waaronder Vrijmoed**, Publiek*, Benoit en Bernard Dewitte*, Rizoom, Alberte, Bar Bask, Sir Catering en Joost Arijs. Souvenir* verzorgt dit jaar het vegetarische menu. Verwacht je aan een spectaculaire avond vol performances en gastoptredens, met een veiling, luxetombola en afterparty. 

Vanaf nu kan je je een tafel of een individuele plaats reserveren. Op die manier kan je rechtstreeks het onderzoek naar HIV genezing ondersteunen én genieten van een gala-avond met all-in diner vol gastronomische delicatessen.

***SPONSORTAFEL***: vanaf €3250, een gereserveerde tafel op naam voor 10 personen incl. drank en een uitgebreid menu vol delicieuze verwennerijen. Reserveer nu via hivontrafelen@ugent.be

We hopen jullie ook voor deze fonkelende editie opnieuw te mogen ontvangen.

Thema: Cirque Mystique

Parkeergelegendheid: Parkeren kan heel gemakkelijk in de nabijgelegen ondergrondse Zuid-parking. 

Timing: TBA 

Aftermovie 2022:

Met dank aan al onze sponsors en partners editie 2023:

Vorige
Volgende

WERELDWIJD LEVEN 37 MILJOEN MENSEN MET HIV. STEUN HET FONDS HIV ONTRAFELEN en Help hen.

Doe een online gift