HIV Cure Galadiner 2023

Het fundraising event HIV Cure Galadiner 2023 was opnieuw een succes. We hadden maar liefst een opbrengst van 216.582€. We wensen jullie nogmaals te bedanken voor jullie steun, zonder jullie was het niet gelukt!  Hou alvast de datum voor 2024 vrij: zaterdag 7 december!

 

‘Het galadiner heeft mijn leven niet gered maar ik kreeg zoveel meer: geloof, kracht, oprechte interesse en een geschenk dat ik dezer dagen terugvind in de Zak van de Sint.

Dat geschenk heet vertrouwen. Ik kreeg mijn zelfvertrouwen terug. Ik kan opnieuw voor de volle procent genieten van wat het leven is en biedt.’

HIV Cure Galadiner 2023

***SPONSORTAFEL***: vanaf €3250, een gereserveerde tafel op naam voor 10 personen incl. drank en een uitgebreid menu vol delicieuze verwennerijen van volgende culinaire topnamen- en talenten: 

De volgende gerenommeerde culinaire talenten zullen je verwennen met een all-inclusive gala-dinner:

Rizoom, Alberte, Elders, Willem Hiele* serveren heerlijke hapjes tijdens het aperitief.

Souvenir*, Vrijmoed**, Publiek*, Benoit & Bernard Dewitte* en Bar Bask zullen onder leiding van Sir Catering en met de medewerking van Joost Arijs voor een onvergetelijk diner zorgen. 

Wijnselectie:Nobel Wijndomein – Holass- Château La Haye 

Late-night snack: Lombardi Pizza

Thema: Women x HIV

Timing: De deuren openen om 17.30u, het evenement eindigt om 02.00u. Gelieve op tijd aanwezig te zijn om optimaal van het programma te kunnen genieten. Het aperitief start om 17.30u en het diner stipt om 18.15u. 

Dresscode: Stof je dansschoenen af en laat je innerlijke fashionista stralen, want onze aankomende gelegenheid schreeuwt één ding: Gala Glamour in de spotlight! 

Parkeergelegendheid: Laat de zorgen over parkeerplaatsen achterwege, want we verwelkomen je graag met open armen in de ondergrondse parking aan de Arteveldehogeschool (campus Kantienberg – Voetweg 66, Gent. Ingang via Kantienberg, tegenover Geuzenhuis). Van hieruit voorzien we een handige shuttle-service die je van de parking rechtstreeks naar de eventlocatie brengt! Shuttledienst heen en terug naar het ICC, van 17.15u – 02.30u 

Belangrijk! Openingsuren parking: 17.00u – 03.00u Na 03.00u gaat de poort dicht. Auto’s kunnen pas op maandag afgehaald worden vanaf 07.00u. Parkeren in de omliggende straten van het ICC is ook mogelijk, maar de plaatsen zijn beperkt en op bepaalde plaatsen betalend.

Aftermovie 2022:

Met dank aan al onze sponsors en partners:

Vorige
Volgende

WERELDWIJD LEVEN 37 MILJOEN MENSEN MET HIV. STEUN HET FONDS HIV ONTRAFELEN en Help hen.

Doe een online gift