Steun COVID-19 onderzoek

We bevinden ons middenin een nieuwe virale pandemie. Het HIV Cure Research Center onder leiding van professor Linos Vandekerckhove wil zijn kennis en expertise gebruiken om op zoek te gaan naar oplossingen om dit nieuwe virus te bestrijden.

Concreet zullen er stalen genomen worden in het universitair ziekenhuis van Gent bij patiënten met symptomen die in grote mate wijzen op een infectie met SARS-CoV-2, de veroorzaker van COVID-19. Zowel in het bloed als in de longen zal gekeken worden hoe het immuunsysteem van de patiënt reageert op de infectie en hoe we dit zouden kunnen versterken om de patiënt beter te wapenen tegen het virus.

Verder wordt er reeds op dit moment met hoogtechnologische methodes gekeken naar de mogelijke afkomst van het virus waar de patient mee geïnfecteerd is. Dit helpt ons om ook in België de epidemie zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Wilt u dit hoognodige onderzoek steunen? Dan kan u steeds storten op het Fonds HIV Ontrafelen met de vermelding “GE_952 Covid19”. Uw donatie zal volledig gebruikt worden voor onderzoek in het kader van COVID-19.

Ontdek hier onze ontwikkelde antilichaamtherapie:

Reeds

0
van de €100,000 ingezameld voor COVID-19 onderzoek

Met steun van:

Wat is COVID-19?

Hoe COVID-19 begon:

Doneren kan via:

WERELDWIJD LEVEN 37 MILJOEN MENSEN MET HIV. STEUN HET FONDS HIV ONTRAFELEN en Help hen.

Door de COVID-19 maatregelen zal de 7de editie pas in december 2021 plaatsvinden.

Doneren

nl_NLDutch