HIV ontrafelen 2023

Het fundraising event HIV Ontrafelen 2022 was opnieuw een succes. We hadden maar liefst een opbrengst van 100.000€. We wensen jullie nogmaals te bedanken voor jullie steun, zonder jullie was het niet gelukt! 

Het wetenschappelijk onderzoek gaat ondertussen gelukkig onverminderd door. Om fondsen te werven voor ons onderzoek naar een genezing van HIV, organiseren we dit jaar de 8e editie van HIV Ontrafelen op zaterdag 2 december in het ICC Gent. 

Dit jaar vonden opnieuw een aantal sterke partners zich bereid om hun naam te verbinden aan ‘HIV Ontrafelen’. Topchefs van spraakmakende restaurants zullen u het beste van hun creatieve keuken laten proeven.

De avond gaat van start met een aperitief en daarna vergasten we je op een succulent diner. Er zal opnieuw een kunstveiling zijn met werken van bekende Gentse kunstenaars onder leiding van Marianne Hoet. Na het tafelen is het tijd voor muziek. Tussendoor is er onze welgekende Tombola De Luxe. Allemaal warm begeleid door de gastheer van de avond, niemand minder dan Riadh Bahri.

Naast genieten en klinken op de gezondheid, willen we zoveel mogelijk fondsen werven voor verder HIV-onderzoek. Hoewel we vandaag met therapie het virus kunnen onderdrukken, is HIV nog steeds niet te genezen. Het blijft nog altijd één van de meest dodelijke virussen ter wereld. We hebben jouw actieve steun hard nodig in ons aanhoudend onderzoek naar de bestrijding van HIV.

De opbrengst van de hele avond gaat integraal naar ons onderzoek tegen HIV. Hoe meer vrienden en collega’s je meebrengt, hoe groter onze werkingsmiddelen voor research.

In naam van het hele team van ‘HIV Ontrafelen’ én de 38 miljoen HIV-patiënten wereldwijd danken wij jou alvast voor je steun. Hopelijk zien we elkaar op 2 december!

 

***SPONSORTAFEL***: vanaf €3250, een gereserveerde tafel op naam voor 10 personen incl. drank en een uitgebreid menu vol delicieuze verwennerijen van volgende culinaire topnamen- en talenten: 

Alberte, Bar Bask, Elders, en Rizoom verzorgen enkele exquise sharing dishes

Souvenir* – Vrijmoed** – Publiek* – Benoit en Bernard Dewitte* onder auspeciËn van Sir Catering en met medewerking van Joost Arijs

Wijnselectie: Nobel Wijndomein ★ Holass 

Interesse? Reserveer uw tafel via karen.vervisch@uzgent.be

Aftermovie 2022:

Met dank aan al onze sponsors en partners:

Previous
Next

WERELDWIJD LEVEN 37 MILJOEN MENSEN MET HIV. STEUN HET FONDS HIV ONTRAFELEN en Help hen.

Doe een online gift

frame (2)