HIV Ontrafelen 2021 geannuleerd

HIV ontrafelen 2021 geannuleerd

In 2019 hadden we voor het laatst de kans u uit te nodigen op de fundraising HIV Ontrafelen, waarbij u het onderzoek naar hiv-genezing een stevig duwtje in de rug heeft kunnen geven. In september van dit jaar hadden we het genoegen u te kunnen verwelkomen op HIV Ontmaskeren, waar we samen met u doormiddel van debat, een uitgebreide documentaire en artistieke performances het taboe rond hiv probeerden te doorbreken. U kan de avond trouwens herbekijken via deze link

Dit jaar leken de kaarten ook enigszins gunstig te liggen voor een nieuwe editie van HIV Ontrafelen, door het bereiken van een goede vaccinatiegraad. Maar na veel twijfelen, wikken en wegen en rekening houdend met de huidige 4e golf, hebben we dan toch besloten om de 7e editie uit te stellen. De 7e editie van HIV Ontrafelen moet immers een topeditie worden zoals u dat gewend bent, met alles erop en eraan.

Maar wees er maar zeker van, uitstel is geen afstel. Op 3 december 2022 zullen we u van harte welkom heten in het ICC Gent met culinaire hoogstandjes, onze gekende modeshow en muzikaal talent. Want hiv staat momenteel misschien minder in de picture dan COVID-19, maar met jaarlijks 700.000 doden mogen we ook deze wereldwijde pandemie niet vergeten! Het wetenschappelijk onderzoek gaat ondertussen gelukkig onverminderd door.

WERELDWIJD LEVEN 37 MILJOEN MENSEN MET HIV. STEUN HET FONDS HIV ONTRAFELEN en Help hen.

Door de COVID-19 maatregelen zal de 7de editie pas in december 2021 plaatsvinden.

Doneren

nl_NLDutch